Telepítés, javítás, karbantartás Hajdú-Bihar megyében

Riasztóberendezésekről

 Cégünk elsősorban a kiváló minőségű kanadai DSC riasztó rendszereket forgalmazza, telepíti, javítja és karbantartja. A lakásba vagy más nem lakás célú ingatlanokba épített riasztók, másik nevén behatolásjelzők alapjába véve nem különböznek egymástól. A riasztóhoz csatlakoztatott egységeket pl: érzékelők, hang és fényjelzők, kezelőegységek stb, típusát és számát mindig a védett objektum helyi adottságai, illetve egyéni igények határozzák meg.

A riasztó szettek a rendszer alap egységeit tartalmazzák mint a központi egység akkuval és táppal, beltéri sziréna, kezelő egység illetve mozgásérzékelők. Családi házak és üzletek esetén a kültéri sziréna is fontos a hang és fényjelzés miatt. Egyéb opciós lehetőségként lehet füstérzékelőt vagy üzleti ügyfelek esetén üvegtörés érzékelőt illetve támadásjelző gombot rendelni. A belső védelem kiegészíthető kültéri védelemmel amihez a legjobb eszköz az infrasorompó

A behatolásjelzők lehetnek vezetékes illetve vezeték nélküli rádiós kivitelű rendszerek. A stabilabb működés érdekében a vezetékes rendszereket ajánljuk. Rádiós riasztórendszert csak abban az esetben érdemes vásárolni ahol a kábelezés fizikailag vagy esztétikai okokból nem megoldható. 

A riasztó rendszer alap esetben hang és fényjelzést ad, ezt célszerű kiegészíteni valamilyen átjelzéssel pl: GSM kommunikátorral ami riasztás esetén hanghívást küld a megadott telefonszámokra. A GSM átelző egy egyszeri beruházas ami SIM kártyával működik és azt az megrendelőnek kell biztosítani. A biztonság fokozása érdekében a rendszer távfelügyeletre köthető, ahol a diszpécser jelzés esetén járőrt küld a helyszínre és értesíti az ügyfelet a megadott elérhetőségeken. A távfelügyelet egy havi díjas szolgáltatás ahol a GSM átjelzőt és SIM kártyát nem kell megvásárolni, azt a havi szolgáltatási díj tartalmazza. 

Töltse ki az alábbi ürlapot és elékszítjük az Önnek legmegfelelőbb rendszerről az árajánlatot!

Debrecen területén ingyenes helyszíni felmérés alapján pontos ajánlatot készítünk a riasztó rendszerről és annak telepítésről a helyi adottságoknak és az ügyfél igényeknek megfelelően. 

Külső védelmet szeretne (infrasorompó)? (kert, épület külsé része stb.)
Egyéb opciók a mozgásérzékelős védelmen felül
Szeretne e valamilyen átjelzést (több opció is megjelölhető)
Kábelhálózat amennyiben nincs kiépítve, azt hol lehet kivitelezni?
Hozzájárulok az adataim kezeléséhez és elfogadom a honlapon található Adatkezelési tájékoztatót