Telepítés, javítás, karbantartás Hajdú-Bihar megyében

Klímaberendezésekről

 Akár otthon vagyunk, akár a munkahelyünkön, komfortérzetünk megőrzése érdekében szükség van a megfelelő hőmérséklet megteremtésére, illetve annak megtartására. Ez a téli, hideg hónapokban, illetve a nyári kánikula idején nem könnyű feladat, viszont a megfelelően kialakított klímatechnika segítségével mindez gyerekjáték lehet. Hiszen manapság már nem csak hűtésre, hanem fűtésre is tökéletes választás lehet egy klíma berendezés, ami egész évben otthonunk nélkülözhetetlen készüléke lehet.

Vállalatunk tevékenységi körébe tartozik  a split klímaberendezések telepítése és beüzemelése, illetve karbantartása és javítása is több mint 15 éves szakmai tapasztalattal. 

Debrecenben a klíma értékesítésnél elsődleges szempontunk az egyedi igények kielégítése. Ennek érdekében kínáljuk a kiváló ár-érték arányú Sinclair és Gree márka termékeit 3-5 év garanciával. A készülékek közül szinte mindegyik wi-fi csatlakozással ellátott hűtő-fűtő légkondícionáló berendezések oldalfali, kazettás mennyezeti, parapett, légcsatornás, mobil stb kivitelben. Lehetőség van "multi rendszer" megoldással, egy kültérihez több beltéri egységet csatlakoztatni. A megfelelő készülék teljesítményének 2,6 - 3,5 - 5,2- 7 kw stb. kiválasztása főleg a hűteni vagy fűteni kívánt helyiség méretének (négyzetméter ill. légköbméter) és fekvésének meghatározásával történik. 

Töltse ki  az alábbi ürlapot és elékszítjük az Önnek legmegfelelőbb rendszerről az árajánlatot!

>>Webáruházunkban válogathat a berendezések közül ide kattintva<<

Debrecen területén ingyenes helyszíni felmérés alapján pontos ajánlatot készítünk a klímaberendezésről és annak telepítésről a helyi adottságoknak és az ügyfél igényeknek megfelelően. 

Milyen kivitelű klímaberendezéssel szeretné megoldani a hűtést?
Kül és beltéri egység jellege
Kültéri egység helye
Készülék fontosabb opciók
Hozzájárulok az adataim kezeléséhez és elfogadom a honlapon található Adatkezelési tájékoztatót