Telepítés, javítás, karbantartás Hajdú-Bihar megyében

Cikkek

Riasztórendszer zóna típusai
14
Febr

Azonnali zóna esetében a riasztórendszer aktiválva, azaz élesítve van és behatolás alkalmával pillanatokon belül megtörténik a riasztó jelzés leadása a távfelügyelet munkatársai felé. A különféle nyílászárók, ablakok és ajtók, védelmét szolgáló eszközöket szokás azonnali zónába helyezni.

Riasztórendszer plusz funkciói és eszközei a meghibásodás, illetve behatolás ellen
14
Febr

riasztórendszerek felügyeleti számítógéppel való kommunikációja alapesetben vezetékes telefonvonal segítségével valósul meg, de ennek egy továbbfejlesztett változata a GSM modul, mely előnye a rongálások kizárásában rejlik. A GSM modul megfelelő telepítése esetén a behatolók nem férnek hozzá az eszközhöz, ezáltal nem tudják megakadályozni a riasztójelzés leadását.

Sinclair klímaberendezések
14
Febr

A SINCLAIR CORPORATION LTD. a klimatizációs technika, hőszivattyúk és a LED világítástechnikai termékek területére specializálódik. A SINCLAIR márka fő célja az, hogy kényelmessé tegye kék bolygónk lakóinak életét, és egyben környezetet is védje.

Dahua videomegfigyelők
07
Febr

Videotechnikában már jól ismerjük a DAHUA nevet, viszont az intenzíven, rohamosan fejlődő és fejlődni kívánó cég már nemcsak az ágazat ennek oldalán jelenik meg termékeivel, hanem a biztonságtechnika egyéb területeire is sorra építi fel eszközeinek listáját.

DSC Riasztók
16
Jan

Hogyan működik egy behatolásjelző rendszer

Üdvözöljük a DSC biztonsági rendszerek áttekintésében. Egy riasztó rendszer első látásra bonyolultnak tűnhet, de ezzel a kis rövid bemutató segítségével, rávilágítunk, hogy a DSC rendszer rendkívül egyszerű és könnyen használható bárki számára.

TECHNOLÓGIAI CSÚCSKATEGÓRIÁS KLÍMÁK A GREE-TŐL
18
Okt

Elegáns megjelenés, magas minőségű anyagok, kiemelkedő energiahatékonyság, legmagasabb A++ és A+++ besorolás, dual-stage kompresszor, extrém széles működési tartománny: -30°C ~ +54°C

KLÍMA VÁSÁRLÁS SORÁN FIGYELENDŐ SZEMPONTOK
18
Okt

A teljesítmény

A megfelelő hűtésteljesítmény kiválasztása nagyon fontos, legjobb szakember véleményét kikérni. Az alábbi információkat érdemes figyelembe venni, ha klíma berendezést szeretnénk beszereltetni:

Klíma tisztítás fontossága
11
Okt

A légkondicionálók beltéri egységének belseje a folyamatos páralecsapódás miatt hűtési üzem közben nedves, ami kedvez a betegségeket okozó baktériumok, vírusok, és gombák elszaporodásának. Ezek a kórokozók bűzt áraszthatnak, extrém esetben légúti megbetegedéseket okozhatnak, ezért célszerű a klímát tisztán tartani.

Energia osztály
11
Okt

Az energiacímke az adott klímaberendezés energiafelhasználását mutatja, melyet hét különböző betűjelzéssel (A,B,C,D,E,F,G) és hét különböző színnel jelölt osztályba soroltak. Az A-val jelölt klímaberendezéseknek a legjobb az energia felhasználásuk, a G-vel jelölt berendezéseknek pedig a legrosszabb.